2015. április 12., vasárnap

Kiváló apartman szállás Zamádiban 6 ft/éj - Jelenlegi ára: 16 800 Ft

Nyaraló zöldben.
Jó áron kínálunk apartman szállást közel a központhoz és a strandhoz.
Az ajánlat 6 fő részére szól egy éjszakára - egy önálló, szeparált apartmanban kínálok szállást közel a strandhoz, központhoz, boltokhoz és a vonathoz is (300-500 méter, 10-15 perc séta).
Ár: 16. 800 Ft/nap/apartman.
Foglalót egy héten belül kérünk, értéke: 50%.
Előfoglalási kedvezmény: Öt éjszakától 6 fős foglalás esetén 2. 500 forint az ár, azaz 15. 000 ft/apartman/éjszaka.
Zamárdiban három hálószobás amerikai konyhás apartmanok kiadók, az ikerház baloldali földszinti és emeleti lakásai, mindkettő 6-8 fő elszállásolására alkalmas, külön bejárattal rendelkezik, 65 négyzetméteres, nagy szeparált terasszal, teljesen felszerelt konyhával, étkezővel.
Az apartmanokban 3 hálószoba van franciaággyal, a földszinten a nappaliban 2 plusz személynek egy 140cm-es hálóhely kialakítható, az emeleten az amerikai konyhás nappali felett galéria van ahol elhelyeztünk egy franciaágyat, de a plusz két személy hálóhelye nem szeparálható. Az emeleten dupla zuhanyzós fürdőszoba, a földszinten káddal és zuhanyzóval felszerelt, a toalett külön helységben, a földszinten működő kandalló is van.
Zárható parkolóval - lakásonként két autó beállása a kertbe megoldható. Teljesen felszerelt konyha: főzésre alkalmas: tűzhely, mikrohullámú sütő, tányérok, poharak, edények, evőeszközök, hűtő.
Nagy családoknak, társaságoknak ideális: nagy terasz, nagy nappali, mindez egy nagy zöld kertben mélyén.   : ) 
A szálláshely előnye az ingyenes strand, amely végighúzódik Zamárdi partján és kifejezetten igényes, ligetes terület, vannak öltözők, mellékhelységek, és játszóterek is. Vidám nyüzsgő hely, számtalan program, fesztiválok, hétvégén utcabál, koncert gyerekeknek és felnőtteknek is, van mozi, játszóházak, a strandon gokart, elektromos roller, kerékpár bérelhető. Rendeznek borfesztivált és még híres orgonakoncert sorozatot is szombatonként, de nem tudom mindet felsorolni, ha van konkrét hétre kérdés szívesen megnézem az aktuális programokat.
Mivel a szálláshely nem a központban van, biztosított a nyugodt pihenés, ez komoly előny a „ hangos” utcákkal szemben.
Különszolgáltatások: Bogrács és állvány. Ágynemű.
Az ár mellé még fizetendő az IFA összege: 18 év felülieknek idegenforgalmi adó fizetendő: 370 ft/fő/éj. Napi 15. 000 forint alatt nem kiadó az apartman még ha kevesebb fővel is érkeznének sem.
FESZTIVÁLOK IDŐSZAKÁBAN AZ ÁR: 5. 500 Ft/fő + IFA. EKKOR KIZÁRÓLAG HAT - NYOLC FŐNEK ADJUK KI!



Jelenlegi ára: 16 800 Ft

Az aukció vége: 2015-04-22 13:19
. Kiváló apartman szállás Zamádiban 6 ft/éj - Jelenlegi ára: 16 800 Ft