2015. március 28., szombat

3 NAP MESÉS GARDA-TÓ, GARDALAND, VERONA 3* HOTEL - Jelenlegi ára: 39 990 Ft


B&B Hotel Verona *** Olaszország
Verona 
3 nap / 2 éj 2 személy részére reggelivel
Csomagajánlat
2 éj 2 személy részére duplaágyas szobában
Büféreggeli
Wifi-Internet
Parkolóhely
A felsorolt szolgáltatások 2 személy részére értendők.
B&B Hotel Verona
 
A B&B Hotel Verona Sud modern szállást kínál 10 perc autózásra a városközponttól, közvetlenül az A4-es autópálya Verona Sud lehajtója mellett. A szálloda ingyenes parkolási lehetőséggel, díjmentes Wi-Fi-vel és a szobákban síkképernyős, műholdas TV-vel várja vendégeit.
A Verona Hotel B&B parkettás szobái légkondicionálóval, a saját fürdőszobában pedig zuhanyzóval rendelkeznek.
Svédasztalos reggeli is biztosított.
A B&B Hotel Verona Sud szállásától 800 méterre található tömegközlekedési eszközökkel a Verona Porta Nuova vasútállomás is elérhető. Verona ikonikus arénája kevesebb mint 4 km-re fekszik.
Borgo Roma negyed kitűnő választás, ha érdekli Önt a(z) turizmus,  színház és a(z) városlátogatás.
 
Szobák
A hotel szobái modern dizájnt tükröznet és kényelmesen, minden komforttal felszereltek:  fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, WIFI, síkképernyős televízió,  Telefon, Klíma.
Verona és környéke
Verona
Az észak-olaszországi, 265 ezres lakosságszámú Verona a régió 2. és Olaszország 3. legnagyobb városa. A város a környék egyik fő turistaattrakciója, romantikája, középkori hangulata, reneszánsz palotái, ősi épületei, vásárai, és operái miatt. Hangulata igazán elvarázsoló: Verona Európa egyik legromantikusabb városa, a szerelmesek kedvelt úticélja.
Történelmi épületeinek értéke és fontossága miatt Veronának az UNESCO 2000-ben Világörökségi státuszt adományozott, ókori emlékekben Róma után Verona a második leggazdagabb. A városról elsőre szinte mindenkinek az jut eszébe, hogy itt játszódik a Rómeó és Júlia. A Rómeó és Júlia mellett még két másik Shakespeare-darab helyszíne is a város: A makrancos hölgynek, valamint A két veronai nemesnek is Verona ad díszletet. A közeli Velencéhez képest Veronát egy nyugodtabb, pihentetőbb úticélnak tartják - ugyan itt is sok a turista, de az 1 négyzetméterre eső turisták száma kevesebb.
Verona híres látnivalói, romantikája mellett a Garda-tó, Velence, Padova, és Milánó közelsége is csábító, így a város "bázisként" szolgálhat Észak-Olaszország felfedezéséhez, vonattal, busszal vagy személygépkocsival.
 
Hotel
B&B Hotel Verona ***
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében.
Kivéve:  Szilveszter, Vásárok és Kongresszusok, Ünnepnapok valamint a Veronai Ünnepi Játékok idején hétvégén.
A recepció 07. 00-23 óráig tart nyitva. Későbbi érkezés esetén előre kell jelezni!


Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-11 08:44
. 3 NAP MESÉS GARDA-TÓ, GARDALAND, VERONA 3* HOTEL - Jelenlegi ára: 39 990 Ft